"Alice", my WK2 Laredo 4x4 - Page 2 - JeepForum.com

Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #16 of 394 Old 02-22-2012, 07:19 PM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
Quote:
Originally Posted by Redealmaker View Post
What did the set of tires and wheels run?

Thanks. $800 for all 4 tires and wheels. I never sold stockers before but I wasn't looking for a huge profit. I just wanted to make a quick sale. I felt it was a good deal.

Jackal01 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 394 Old 02-22-2012, 08:47 PM
Big50
Registered User
2012 WK 
 
Join Date: Feb 2012
Location: Vallejo
Posts: 235
Damn, that's a sick set up! I'm getting super anxious right now. I'm literally waiting for a call from pep boys to come pick up mine. Similar set up, black wheels and 275/65-18 good year duratracs. My RR lift will be in this Friday to.

2012 Laredo X 4X4, 5.7 Hemi, luxury package. Mods: 2.5" RR lift, ProComp 7036 wheels, 275/65-18 Wrangler Duratracs. Pics in my gallery
Mild wheeling in my WK2: http://www.youtube.com/watch?v=AueMXQvqCBE&list=UUzGUjoJwwUpCb5Ea05FVtPw& index=2&feature=plcp
Big50 is offline  
post #18 of 394 Old 02-24-2012, 08:30 AM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
At the shop with my lift! Mofos wont let me watch.
Jackal01 is offline  
post #19 of 394 Old 02-24-2012, 08:46 AM
mike76CJ5
Registered User
1976 CJ5 
 
Join Date: Apr 2010
Location: Houston
Posts: 375
looks good

"Know the rules well, so you can break them effectively"
-Dalai Lama XIV

1976 CJ5 Renedade Levis Edition
2012 WK2 Overland
mike76CJ5 is offline  
post #20 of 394 Old 02-24-2012, 04:29 PM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
They cannot figure out why the warning lights are on. Install is done. Their partner jeep dealership was closed so couldn't read the computer. Ideas?

forumrunner_20120224_172619.jpg
Jackal01 is offline  
post #21 of 394 Old 02-24-2012, 04:40 PM
TheSiltSurfer
Registered User
2012 WK 
 
Join Date: Sep 2011
Location: Durango
Posts: 848
Quote:
Originally Posted by Jackal01
They cannot figure out why the warning lights are on. Install is done except the alignment. Their partner jeep dealership was closed so couldn't read the computer. Ideas?

<img src="http://www.jeepforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=352206"/>
Yikes! Maybe incorrect Re install of the axles? I hope I don't run into this scary, I'm praying for us

Infinite Patience Produces Immediate Results
TheSiltSurfer is offline  
post #22 of 394 Old 02-24-2012, 04:55 PM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
Edit. Alignment is done. To 2011 Wk2 specs.

It drives great. Same as factory. Brake check said could be abs sensors not plugged in but I doubt that. Or a cycle of ignition on and off multiple times.
Jackal01 is offline  
post #23 of 394 Old 02-24-2012, 05:22 PM
TheSiltSurfer
Registered User
2012 WK 
 
Join Date: Sep 2011
Location: Durango
Posts: 848
Quote:
Originally Posted by Jackal01
Edit. Alignment is done. To 2011 Wk2 specs.

It drives great. Same as factory. Brake check said could be abs sensors not plugged in but I doubt that. Or a cycle of ignition on and off multiple times.
Sweet mines done just drove her just needs alignment but no lights here! Probably going to start a thread for mine soon. Need tires next! Woot woot!!

Infinite Patience Produces Immediate Results
TheSiltSurfer is offline  
post #24 of 394 Old 02-24-2012, 06:05 PM
grogie
M-F: Cell Block #4533
 
grogie's Avatar
2006 TJ Wrangler 
 
Join Date: Nov 2005
Location: Indy
Posts: 8,032
Quote:
Originally Posted by Jackal01 View Post
Here is the following day from the post above. I got Nitto Terra Grapplers tires 265/70/17 and MB TKO 17s 0 offset wheels from Discount Tire. I then sold my stock wheels and tires the following day to a local guy. I also removed the two front lower fascia pieces. What do they actually do?

Wow! That is sweet.


Red Jeep Club #345
2006 TJ Sport - Build
2004 KJ Limited
2013 Off-Road Trailer - Build

grogie is offline  
post #25 of 394 Old 02-24-2012, 06:22 PM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
Quote:
Originally Posted by TheSiltSurfer View Post
Sweet mines done just drove her just needs alignment but no lights here! Probably going to start a thread for mine soon. Need tires next! Woot woot!!
Awesome. Glad you have no lights. I just disco my battery. Gonna see if that fixes. I am betting not.
Jackal01 is offline  
post #26 of 394 Old 02-24-2012, 06:25 PM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
Battery disconnect didn't fix it. At least disconnecting the ground at the battery didn't. Siltsurfer, you still haven't an alignment. The lights may have something to do with it since I have had one. Not sure just a guess.

forumrunner_20120224_192258.jpg



forumrunner_20120224_192323.jpg



forumrunner_20120224_192357.jpg



forumrunner_20120224_192421.jpg
Jackal01 is offline  
post #27 of 394 Old 02-24-2012, 07:57 PM
Mojo51
Registered User
2012 WK 
 
Join Date: Dec 2011
Location: Chicago
Posts: 85
Looks good. Did u have any rubbing before the lift install with 0 offset?
Mojo51 is offline  
post #28 of 394 Old 02-24-2012, 08:11 PM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
Quote:
Originally Posted by Mojo51 View Post
Looks good. Did u have any rubbing before the lift install with 0 offset?
Thanks, no. I read in other threads that my size will most likely fit even without 0 offset. I wanted 285s but I didnt want me speedo off that much nor wanted my MPG to drop more even though right now I am at 18.5 city with not being easy on the pedal the whole time.
Jackal01 is offline  
post #29 of 394 Old 02-24-2012, 09:06 PM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
Quote:
Originally Posted by grogie View Post
Wow! That is sweet.
Thanks
Jackal01 is offline  
post #30 of 394 Old 02-25-2012, 08:54 AM Thread Starter
Jackal01
Moderator
 
Jackal01's Avatar
2011 JK Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Houston, Texas
Posts: 2,277
Dealership said a speed sensor went bad and it just affects other systems like that. Seems odd but whatever. I came home to eat since it will be about another hour before it is done. I will get an in depth explanation upon pickup.
Jackal01 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Options on 2011 Laredo vs. 2012 Laredo 10129 WK2 Grand Cherokee Forum 5 02-21-2012 05:39 PM
Oil in a new GC Laredo?? mixer440 WK2 Grand Cherokee Forum 8 02-07-2012 07:51 AM
Can I add OEM Nav to my Laredo-X? rider14x WK2 Grand Cherokee Forum 2 06-08-2011 10:15 AM
Just got my Laredo kmag53 WK2 Grand Cherokee Forum 11 02-19-2011 07:19 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome