'14 rear light issues - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > WK2 Grand Cherokee Forum > '14 rear light issues

Introducing the CUPHOLSTER @ OCONEE OFF ROAD 706 534 9955Thanksgiving holiday sale in effect @ oconeeoffroad.comBlack Friday- Cyber Monday Deals at jeepHut

Reply
Unread 01-10-2014, 09:38 PM   #1
wulax18
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Location: long island city, ny
Posts: 5
'14 rear light issues

Not sure if it has anything to do with the warranty issue for N58 as I have not had it in the shop yet for it

I have been getting intermetent rear light issues

Sometimes it is the driver rear turn signal
then its turn signal and brake

Then its the driver side. It has gotten me pulled over now and becoming a major pain in the ***

The bulbs are good and I even put new ones in just in case. Any ideas?

I came from a 07 wrangler where I did all the work on it. This new electrical run GC is making me rethink my choice here

wulax18 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 01-10-2014, 10:12 PM   #2
Bullheadbud
Registered User
2014 WK 
 
Join Date: Dec 2013
Location: Bellingham, wa
Posts: 352
What, do you mean the lights are going out or blinking off and on?
Bullheadbud is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 01-10-2014, 10:40 PM   #3
vgrift
Registered User
2014 WK 
 
Join Date: Jan 2014
Location: levittown, pa
Posts: 22
Sounds like a connection is loose somewhere.
vgrift is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 01-10-2014, 11:47 PM   #4
wulax18
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Location: long island city, ny
Posts: 5
Sometimes all the lights work fine and sometimes nothing at all. While I was driving tonight the rear passengers were fine then an hour later they stopped working as well.

I checked all connections and everything is tight.
wulax18 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools






Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.