weird tranny issue - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 Old 07-19-2010, 06:35 AM Thread Starter
VMF
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jan 2009
Location: New York
Posts: 579
weird tranny issue

im not sure if its the tranny or if its the software problem or a feature but it never hurts to ask. it usually happens when i drive around 20-30 mph and i need to accelerate rapidly, when i push the accelerator almost all the way sometimes engine revs almost to 5k but the car does not accelerate, i have to release the accelerator, let the rpms drop and do it again, more slowly this time, then the accelerates. it almost feels like the torque converter is slipping....
any of you guys experienced this issue?

VMF is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 07-19-2010, 10:39 PM
richd
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jun 2008
Location: Arizona
Posts: 1,110
richd is offline  
post #3 of 4 Old 07-20-2010, 07:56 AM Thread Starter
VMF
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jan 2009
Location: New York
Posts: 579
i had 2out of these 3 TSBs done on my tranny, one regarding the AC and TC and the other one was just the tranny programming one. i dont have the drone noise problem so that one was not done. but the other 2 were. still the same thing. its either slipping or not locking
VMF is offline  
post #4 of 4 Old 07-20-2010, 12:35 PM
richd
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jun 2008
Location: Arizona
Posts: 1,110
Quote:
Originally Posted by VMF View Post
i had 2out of these 3 TSBs done on my tranny, one regarding the AC and TC and the other one was just the tranny programming one. i dont have the drone noise problem so that one was not done. but the other 2 were. still the same thing. its either slipping or not locking
The one with the drone does change when the TC locks up,and others on here had it done with good results.I also had the 2 TSBs you had done,and so far tranny seems good.Plus you should have lifetime warranty on your KK if there is another problem.
richd is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Tranny Cooler x96mnn KK Liberty Forum 3 02-06-2010 10:02 PM
KK 4x4 question (do I have an issue?) Dabitz KK Liberty Forum 2 12-20-2009 08:21 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome