Squeak from front end - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 07-15-2013, 09:15 AM Thread Starter
huntb
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Grand Haven
Posts: 630
Squeak from front end

I've developed quite an annoying squeak coming from what sounds like the front drivers side. I have recently installed JBAs arms but it seems as though the squeaking has just recently gotten bad. It does it over all small bumps but not noticeable over larger bumps (didn't notice is two tracking this weekend). It also doesn't seem to do it while I am applying the brakes. I just really hope its no the a-arm on the drivers side because it is such a PITA to get at.

Anyone have any thoughts? I'm really thinking/hoping its the brakes because they haven't been changed in forever

huntb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 07-15-2013, 09:22 AM Thread Starter
huntb
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Grand Haven
Posts: 630
I'm also going to try disconnecting the front sway bar links and do a little city driving to see if that is the issue
huntb is offline  
post #3 of 5 Old 07-15-2013, 09:35 AM
Ted15
Registered User
2010 KK Liberty 
 
Join Date: Jun 2011
Location: Akron
Posts: 578
Did you tighten the a-arms with the tires in the air or resting with the weight of the vehicle on the ground?

2010 KK Sport, Detoures Knucklebone & backbone, smittybilt XRC 10, rigid led lights, R/L sliders & rack, cb, EMT2, R/K 15x7, OME, JBA, mopar skids & hitch, headlight covers, 4.10's and TruTracs
Ted15 is offline  
post #4 of 5 Old 07-15-2013, 09:49 AM Thread Starter
huntb
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Grand Haven
Posts: 630
Quote:
Originally Posted by Ted15 View Post
Did you tighten the a-arms with the tires in the air or resting with the weight of the vehicle on the ground?
Passengers side - on the ground
Drivers side - in the air... but then I knew that was a bad idea so took the d*mn thing apart again, loosened the bolts some, dropped it to the ground and retightened fml that was fun
huntb is offline  
post #5 of 5 Old 07-15-2013, 10:24 AM
khalilw
Registered User
2011 KK Liberty 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Barquisimeto
Posts: 38
Check the brake pads in the front and make sure that you have the 4 clips on them.

They look similar to this:

khalilw is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome