On off vibrating issue... HELP - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 Old 05-31-2011, 05:51 PM Thread Starter
garsnow
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Posts: 4
On off vibrating issue... HELP

My wife has a 10' Liberty with 107k on the clock. The other week she was complaining of vibrations all throughout the car while drive between 40-55mph, and she described it like the wheels were out of balance.

So I hopped in for a ride, and after 20 minutes of all types of driving through the city/highway, I felt nothing and left it at that. Today she came home and said it did it again, and she said the whole car was vibrating all over... pedals, steering wheel, floor, and seat. So we went out, and after 30 minutes of driving...nothing. But on the way back home around 45 mph, it slowly started vibrating. I couldnt pin point it where it was coming from, but it started off as a little vibration all throughout the car and got progressively worse with the mph not changing. We stopped at a light, took off normal and it didnt matter what speed, it was there. I put the transmission into second, still there, put it into neutral, still there, put it back into drive, went away.

Any ideas before I take it to the dealership? I really dont want to take a tech for a 45 minute drive before I get a vibration that I cant always repeat.

Any help would be appreciated!

Thanks

garsnow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-06-2011, 10:43 AM Thread Starter
garsnow
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Posts: 4
I ended up taking it to the dealership after not finding anything out on my own. They said the torque converter is sticking and needs to be replaced. $1200-$2000! So needless to say, its getting traded in tomorrow
garsnow is offline  
post #3 of 4 Old 06-06-2011, 11:48 AM
VMF
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jan 2009
Location: New York
Posts: 579
107k miles in a 2010 liberty?? wow!! gluck with the trade in, they have nice deals for 11 liberty and GC

___________________________
2008 KK limited 4x4. Inferno Red
2009 JK Rubicon. Black
2004 UCF31. Black
2001 EM2. Inca pearl
2012 UD Limited. Royal Gray
VMF is offline  
post #4 of 4 Old 06-06-2011, 05:27 PM
SuperRliBerty
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jan 2010
Location: Florida
Posts: 1,442
Was that transmission ever serviced at anytime?

Yea, 107k on a one year old liberty? Who owned that liberty? A trucking company? wow

2008 Sport Liberty
Cold air intake*Trush (magnaflow) turbo muffler* Hypertech power program*
Hood Prop mod. Battery Quick Release mod.
Resonator removed (sounds like a V8 on start up)
SuperRliBerty is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Clutch issue 19hank75 KK Liberty Forum 3 05-17-2011 04:01 PM
hid question/ issue WvTaco KK Liberty Forum 0 05-07-2011 07:08 PM
Got a rodent issue acasa521 KK Liberty Forum 1 11-21-2010 02:59 PM
weird tranny issue VMF KK Liberty Forum 3 07-20-2010 12:35 PM
KK 4x4 question (do I have an issue?) Dabitz KK Liberty Forum 2 12-20-2009 08:21 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome