JeepForum.com

JeepForum.com (http://www.jeepforum.com/forum/)
-   KK Liberty Forum (http://www.jeepforum.com/forum/f292/)
-   -   no high beams (http://www.jeepforum.com/forum/f292/no-high-beams-1712370/)

Cleaner13 10-22-2013 05:53 PM

no high beams
 
Anyone know what to check, my wifes jeep literally has no high beams on either side? The lows work with no issue but suddenly the highs do not work, is there a relay to replace or inspect?

thank you

Gageraid 10-22-2013 07:52 PM

Quote:

Originally Posted by Cleaner13 (Post 17063842)
Anyone know what to check, my wifes jeep literally has no high beams on either side? The lows work with no issue but suddenly the highs do not work, is there a relay to replace or inspect?

thank you

Somerset, New Jersey? Sounds like you're close to me.
Wish I could help, but have no idea.
I'm sure someone will have a suggestion.

Cleaner13 10-22-2013 08:32 PM

yes Im very close, my sister lives in branchburg, Im originally from raritan, graduated BRHS in 01

Gageraid 10-22-2013 09:00 PM

Don't be surprised to see my KK around Branchburg if you're ever passing through.
Seems really strange that the headlights would work and not the high beams.

huntb 10-23-2013 06:10 AM

Does the light come on in the dash when you try to turn them on? If not, it may be the stalk

Cleaner13 10-23-2013 02:14 PM

huntB, I honestly did not pay attention to the blue light, I will check it tonight when I head to work. The fact of the matter is that they were working at one point.


The time now is 09:58 PM.

Powered by vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.