My fogs just crapped out... - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 14 Old 10-18-2013, 07:21 PM Thread Starter
silver08kk
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mount Sterling
Posts: 137
My fogs just crapped out...

Well, walked out to get in my KK after dark...started her up...and no fogs. The odds of both bulbs burning out at the same time are highly unlikely. Not sure what the hell is going on...it's almost like this thing is falling apart day by day.
The only thing odd was earlier this afternoon I got in it and went to start it and it was like it was only half firing...and making a clicking sound. I killed it real quick, then started it back up and was fine. Well, I guess everything but the fogs.
Mine are the add-on kit, wondering if maybe I somehow "unflashed" them???

Any other suggestions???

silver08kk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 14 Old 10-18-2013, 08:18 PM
eoerikson3
Registered User
2011 KK Liberty 
 
Join Date: Dec 2011
Location: Pawtucket
Posts: 360
High beams are off? That would be one reason for them to not come on.

Sent from my iPhone using JeepForum

-Oscar
Chrome may not get you home, but sometimes it looks nice.
2011 Liberty Sport
Added tow hitch, tow hooks, skid plates, foglight kit and headlight masks, remote start, chrome steps, and Cooper Discoverer A/T3 235/75R16.
Stuff for sale
eoerikson3 is offline  
post #3 of 14 Old 10-18-2013, 08:42 PM Thread Starter
silver08kk
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mount Sterling
Posts: 137
Quote:
Originally Posted by eoerikson3
High beams are off? That would be one reason for them to not come on. Sent from my iPhone using JeepForum
Yes, I'm not an idiot...
silver08kk is offline  
post #4 of 14 Old 10-18-2013, 08:53 PM
eoerikson3
Registered User
2011 KK Liberty 
 
Join Date: Dec 2011
Location: Pawtucket
Posts: 360
Quote:
Originally Posted by silver08kk
Yes, I'm not an idiot...
I didn't mean to imply that. Just that sometimes the obvious gets overlooked.

Sent from my iPhone using JeepForum

-Oscar
Chrome may not get you home, but sometimes it looks nice.
2011 Liberty Sport
Added tow hitch, tow hooks, skid plates, foglight kit and headlight masks, remote start, chrome steps, and Cooper Discoverer A/T3 235/75R16.
Stuff for sale
eoerikson3 is offline  
post #5 of 14 Old 10-18-2013, 09:05 PM Thread Starter
silver08kk
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mount Sterling
Posts: 137
Sorry, just pissed. Seems like I can't catch a break here lately.
I haven't pulled the bulbs out, but looked at them closely with a LED mag light, and the filaments still look good. Connections to bulbs are good, and so are the fuses.
That only leaves the stem...or the software...
silver08kk is offline  
post #6 of 14 Old 10-21-2013, 07:03 AM
huntb
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Grand Haven
Posts: 630
Check the fuse?
huntb is offline  
post #7 of 14 Old 10-21-2013, 07:46 AM
Gageraid
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: May 2012
Location: Branchburg
Posts: 1,525
Just thinking out loud, but have you tried the fogs when the Jeep is off?
Gageraid is offline  
post #8 of 14 Old 10-21-2013, 08:26 AM Thread Starter
silver08kk
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mount Sterling
Posts: 137
Checked the fuse and tried when it's off also.
silver08kk is offline  
post #9 of 14 Old 10-21-2013, 10:01 AM
huntb
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Grand Haven
Posts: 630
Does the light in the cluster come on when you try to turn them on?
huntb is offline  
post #10 of 14 Old 10-21-2013, 10:52 AM Thread Starter
silver08kk
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mount Sterling
Posts: 137
Yeah, it's coming on Everytime.
silver08kk is offline  
post #11 of 14 Old 10-21-2013, 11:00 AM
Gageraid
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: May 2012
Location: Branchburg
Posts: 1,525
Fogs are pretty cheap if you just want to buy some new ones to try them out real quick in case they both did crap out at the same time.
Gageraid is offline  
post #12 of 14 Old 10-21-2013, 12:06 PM Thread Starter
silver08kk
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Jul 2011
Location: Mount Sterling
Posts: 137
Mine aren't. I run PIAA bulbs...and I have to order a set since no one carries them around me. Usually around $60 a pair.
silver08kk is offline  
post #13 of 14 Old 10-21-2013, 12:28 PM
huntb
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Aug 2011
Location: Grand Haven
Posts: 630
You can take a volt meter and try measuring potential across the contacts on the fogs when on to see if they are getting voltage. Other than that you don't sound like you're very much help for yourself and might as well take it to a shop
huntb is offline  
post #14 of 14 Old 10-22-2013, 12:08 PM
Gageraid
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: May 2012
Location: Branchburg
Posts: 1,525
Quote:
Originally Posted by silver08kk View Post
Mine aren't. I run PIAA bulbs...and I have to order a set since no one carries them around me. Usually around $60 a pair.
I'm running Putco. $30 for a pair I believe.
Gageraid is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome