JeepForum.com

JeepForum.com (http://www.jeepforum.com/forum/)
-   KK Liberty Forum (http://www.jeepforum.com/forum/f292/)
-   -   My fogs just crapped out... (http://www.jeepforum.com/forum/f292/my-fogs-just-crapped-out-1699034/)

silver08kk 10-18-2013 07:21 PM

My fogs just crapped out...
 
Well, walked out to get in my KK after dark...started her up...and no fogs. The odds of both bulbs burning out at the same time are highly unlikely. Not sure what the hell is going on...it's almost like this thing is falling apart day by day.
The only thing odd was earlier this afternoon I got in it and went to start it and it was like it was only half firing...and making a clicking sound. I killed it real quick, then started it back up and was fine. Well, I guess everything but the fogs.
Mine are the add-on kit, wondering if maybe I somehow "unflashed" them???

Any other suggestions???

eoerikson3 10-18-2013 08:18 PM

High beams are off? That would be one reason for them to not come on.

Sent from my iPhone using JeepForum

silver08kk 10-18-2013 08:42 PM

Quote:

Originally Posted by eoerikson3
High beams are off? That would be one reason for them to not come on. Sent from my iPhone using JeepForum

Yes, I'm not an idiot...

eoerikson3 10-18-2013 08:53 PM

Quote:

Originally Posted by silver08kk
Yes, I'm not an idiot...

I didn't mean to imply that. Just that sometimes the obvious gets overlooked.

Sent from my iPhone using JeepForum

silver08kk 10-18-2013 09:05 PM

Sorry, just pissed. Seems like I can't catch a break here lately.
I haven't pulled the bulbs out, but looked at them closely with a LED mag light, and the filaments still look good. Connections to bulbs are good, and so are the fuses.
That only leaves the stem...or the software...

huntb 10-21-2013 07:03 AM

Check the fuse?

Gageraid 10-21-2013 07:46 AM

Just thinking out loud, but have you tried the fogs when the Jeep is off?

silver08kk 10-21-2013 08:26 AM

Checked the fuse and tried when it's off also.

huntb 10-21-2013 10:01 AM

Does the light in the cluster come on when you try to turn them on?

silver08kk 10-21-2013 10:52 AM

Yeah, it's coming on Everytime.

Gageraid 10-21-2013 11:00 AM

Fogs are pretty cheap if you just want to buy some new ones to try them out real quick in case they both did crap out at the same time.

silver08kk 10-21-2013 12:06 PM

Mine aren't. I run PIAA bulbs...and I have to order a set since no one carries them around me. Usually around $60 a pair.

huntb 10-21-2013 12:28 PM

You can take a volt meter and try measuring potential across the contacts on the fogs when on to see if they are getting voltage. Other than that you don't sound like you're very much help for yourself and might as well take it to a shop

Gageraid 10-22-2013 12:08 PM

Quote:

Originally Posted by silver08kk (Post 17021778)
Mine aren't. I run PIAA bulbs...and I have to order a set since no one carries them around me. Usually around $60 a pair.

I'm running Putco. $30 for a pair I believe.


The time now is 01:16 AM.

Powered by vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.