heat not working - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 10-08-2013, 06:24 PM Thread Starter
bluebuggy
Registered User
2000 WJ 
 
Join Date: Mar 2009
Location: new albany IN
Posts: 40
heat not working

I have a 2010 kk sprot. Today I turned on the heater and got alot of cold air. The pass side had somewhat warm air.

Done a seach and found a few guys had the same problem they flushed the core and all was good. Some had to replace it.

So I done that flushed everything as good as I could started it up. It works better but not great. So I may have to swap it out.

However before I do that I have something else going on to. I let the jeep run about 15 mins got up to temperature looking it over and crack open the air port to see if any air wad there and there was but then I tured to far and the plug came out and it had to pressure. I then drove about 5 miles got out and pulled the cap off again no pressure at all.

Is this right?? Im not had any leaks or overheating so I dont think its the cap but not sure.

Anyone else have this should I just buy a cap and see if it helps?

Any help or ideas would be great


Thanks

bluebuggy is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome