2011 Liberty Sport - strange tone/beep! - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 11-21-2012, 12:55 AM Thread Starter
wrathwielder
Registered User
2011 KK Liberty 
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bloomington
Posts: 15
2011 Liberty Sport - strange tone/beep!

Hi all!

I have a 2011 Liberty Sport with the Mygig RHB radio/sat/gps unit.

Since I've had the Jeep, I've noticed that roughly 5 minutes after starting it up I will hear a soft "tone" or beep that appears to be coming from just the right front speaker. Just a single beep - just once after startup, then not again until I turn the Jeep off and start it up again.

It doesn't matter if I'm moving or not - it still happens.
It actually seems to happen as early as 2 min. after startup to maybe as late as 10 min.

I've turned the Mygig off (just the time on the display) and I still hear it.

This is driving me crazy! I'd just like to solve the year-long mystery already!

No error codes/lights, and nothing indicated on the Mygig.

Any ideas?

I'll record and post it if I can.

Thanks everyone!

-Greg

wrathwielder is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome