post #1 of Old 04-04-2013, 11:40 AM Thread Starter
Libertyugh87
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: Maple Shade
Posts: 1
2009 Liberty Limited clicks instead of starting

I have a Jeep Liberty Limited 2009 that occasionally will not start right away. I have already had my battery replaced, my starter replaced and the wiring from the starter to the ignition. When it won't start it just makes a click noise, but then will eventually start after a few tries. Sometimes it only clicks once then starts but other times it has not started for over 20 minutes. This often occurred after I used the factory remote starter, the car starts initially but the next time I go to start my car with the key is when I would get the click and no start.

I went three months without using the remote starter and it only happened once in that time frame. I used the remote starter everyday last week in the morning and my car didn't start 3 different times soon after. I have a log of every time this occurs; date, time of day, temperature, etc. It often occurs on a day were it is raining or very damp out. I have had my car to 3 different Jeep dealers and only one was able to duplicate the issue. However they were not able to diagnose the problem because "nothing came up on their computer flagging an error". Please help!

Thanks

Libertyugh87 is offline  
post #2 of Old 04-04-2013, 11:45 AM
Gageraid
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: May 2012
Location: Branchburg
Posts: 1,525
Hmmm I think there might be another member or two that will be able to chime in on this problem.

I know in the past, mostly older cars, have had problems starting when it's raining or moist out, but I have a feeling it won't be related on this one.
Gageraid is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome