High Beams not working - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Liberty Forums > KJ Liberty Forum > High Beams not working

Stainless Steel Door Hinge PinsPoly Door Hinge BushingsFS: 2007-2013 Jeep Wrangler "HALO" Angel Eye Kit

Reply
Unread 10-18-2010, 01:04 AM   #1
stanggt84
Registered User
2003 TJ Wrangler 
 
Join Date: Nov 2007
Location: Upstate, NY
Posts: 2
High Beams not working

Hello, I have a somewhat odd issue with a 02 KJ. When I go to turn on the high beams they turn on at the "flash to pass" position but go out when you fully turn them on and release the lever. I can hear the relay activating when they turn on. I have replaced the relay, bulbs, and the multifunction switch. I also checked all of the fuses with an ohm meter. I am at a bit of a loss as to what could be the problem from here. I have checked connections and don't find anything damaged or loose. I haven't seen any other odd behaviors with the electrical system.

Is it possible that this one circuit in the BCM has failed?

Is there any way to get a code from the BCM or to reset it?

Any thoughts or suggestions would be greatly appreciated. Thanks.

stanggt84 is offline   Reply With Quote
Unread 10-19-2010, 11:01 PM   #2
stanggt84
Registered User
2003 TJ Wrangler 
 
Join Date: Nov 2007
Location: Upstate, NY
Posts: 2
Has anyone seen this before?
stanggt84 is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.