HELP! My '02 Liberty is loading up! - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 05-21-2013, 03:19 PM Thread Starter
JL2002
Registered User
2002 KJ Liberty 
 
Join Date: May 2013
Location: Tulsa
Posts: 6
HELP! My '02 Liberty is loading up!

My '02 Liberty has ran fine until a week ago. I pulled up to the gas pump and put gas in it, went to start it back up and it wouldn't start. When I pumped the gas once, it started but wouldn't stay started, and the valves were clattering to beat the band. I let it set for a few days and when I started it again it started right up but I could smell gas really bad. I shut it off before it could load up and shut down again. Any ideas? I really need to get it going to get my wife and daughter back and forth to work. Thanks in advance for any advice.

JL2002 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome