post #1 of Old 10-31-2011, 08:20 PM Thread Starter
tn27822
Registered User
2003 KJ Liberty 
 
Join Date: Oct 2011
Location: wilson
Posts: 1
Cuts off when i go into drive... help

2003 Liberty 3.6... Starts great, run good. with my foot on the brake i shift into drive, let my foot off the brake and the jeep jumps forward a bit and cuts off........ i can shift back into park, re-start it and it will not do that again and it runs fine..... let it sit for 5 or 6 hours and the same thing will happen all over again..... please help.....

tn27822 is offline  
post #2 of Old 11-06-2011, 02:00 PM
95BadBoy
Moderator
2005 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2006
Location: Grand Forks, ND
Posts: 2,995
First Post - Welcome to JF -

No answer for your question - but a bump to the top.

05 TJ RME 42RLE with some things
05 KJ CRD 545RFE, GDE Eco tune, Franky II, Al's 4.5 A-arms, JK Rubi Moabs, Silent Armors 245-70-17's, Spidertrax Adapters, Rola Basket, Fumoto Valve, Pinch welds pounded - Sold 2015
95BadBoy is offline  
Reply

Tags
start-up , torque converter , transmission


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
You know you drive a KJ when? Moose340 KJ Liberty Forum 56 11-26-2011 03:34 PM
Right Hand Drive? WJRenegade KJ Liberty Forum 6 02-10-2010 12:29 PM
First drive with the new CRD. CRD_Joe KJ Liberty Forum 4 05-28-2009 08:18 AM
Drive on Liberty 02 Dirtnapper KJ Liberty Forum 1 06-11-2006 10:30 AM
ABS in Four Wheel Drive schlundg KJ Liberty Forum 7 12-10-2005 07:34 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome