Battery losing power after driving - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 04-20-2012, 09:04 AM Thread Starter
robodiaz
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Kent, WA
Posts: 18
Battery losing power after driving

After driving my car for about 45 minute on the highway I was at a stop light and my electronics started acting funny.

My radio and other lights in the car were powering off and then coming back on when I pressed the gas. I pulled into an Autozone to have the battery checked out. They tested it without disconnecting the battery.

Their machine said the battery was 100% but it was still reporting circuit problems. I'm going to pull out the battery and have them test it again and I'm guessing it's going to be good.

Someone suggested that there might be a drain in my circuit. Any other ideas on what might be wrong? I cleaned out my battery terminals about a month ago with baking soda and water but that shouldn't have done anything.

robodiaz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-20-2012, 09:00 PM
teamfast
Registered User
2007 KJ Liberty 
 
Join Date: Aug 2009
Location: montreal QC
Posts: 90
Maybe the connection you broke on the terminals isn't tight. Maybe a loose ground in the engine bay ?
teamfast is offline  
post #3 of 3 Old 04-20-2012, 09:56 PM Thread Starter
robodiaz
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Kent, WA
Posts: 18
Thanks for the reply. I disconnected the battery and had the battery tested. It tested as a bad battery.
robodiaz is offline  
Reply

Tags
battery , circuit

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
Losing power in 3rd? mdreher KJ Liberty Forum 12 08-05-2013 01:23 PM
jeep losing power and chugging jonplatt1969 KJ Liberty Forum 5 10-30-2011 05:30 PM
Power Wire from battery to amp??? LOST hjahja KJ Liberty Forum 3 03-18-2009 06:59 PM
losing coolant wvebert KJ Liberty Forum 1 10-23-2008 10:12 AM
Losing tire pressure in low temps Bighaeb KJ Liberty Forum 3 02-17-2006 04:00 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome