2005 Liberty Electrical Issue - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Liberty Forums > KJ Liberty Forum > 2005 Liberty Electrical Issue

Rampage Bowless Soft Top Oconee offroadAlloy USA Still AvailableAdvance Adapters SYE Kits

Reply
Unread 12-16-2011, 07:25 AM   #1
emtfirefighter
Registered User
2005 KJ Liberty 
 
Join Date: Dec 2011
Location: Parkersburg, WV
Posts: 1
2005 Liberty Electrical Issue

I have an 05 Jeep Liberty that has given me all sorts of issues. It started in 09 when suddenly didn't have brake or tail lights. Took it to a shop and they traced everything they could and said they thought maybe the BCM. They rewired the brake lights so they would work. Then about a year later I went to turn on my map light and they didn't work. Tried the dome light, nothing. Minutes later the radio quit working and the sunroof wouldn't open. After months of driving it like this some friends attempted to re-wire the radio so I'd at least have music for my hour drive to work and suddenly everything started working again. August this year I was driving and my windows wouldn't go down, the A/C wouldn't come on, no lights, radio, speedometer, etc. After I parked it started working again but now it's back to the radio, lights, and sunroof. It blows a fuse everytime we put one in. If it sits a while it won't blow the fuse for about an hour then after that, every time. I'm about to replace the BCM but it's going to be close to $500 and I want to make sure that is what it is. Anyone else had anything similar happen or have any advice. I appreciate it. Thanks!

emtfirefighter is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 12-16-2011, 07:57 AM   #2
Powerslave
Member
2006 KJ Liberty 
 
Join Date: May 2011
Location: Pittsburgh, Come Get me, sissy!, PA
Posts: 195
---removed---
Powerslave is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Tags
electrical issue , liberty

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.