superwinch not pulling under load! - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-31-2013, 09:48 PM Thread Starter
becks0409
Registered User
2002 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Denver
Posts: 3
superwinch not pulling under load!

My superwinch lp8500 is working fine when it doesn't need to work. Feeds and draws when under the load of me putting tension on the cable. But this morning i hooked up to a tree to pull myself up a hill and nothing! No motor noise, no silanoid clicking, nothing. It actually acted like it was no longer getting any power. Disconnected from the tree disappionted and to my suprise the winch pulled in the cable fine under no load. Reconnect to the tree, get the wieght of the jeep back on the winch and nothing again!! HELP!!!


In the words of the late great Colonel Sanders, "I'm to drunk to taste this chicken." -Ricky Bobby
becks0409 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-01-2013, 03:56 PM
wushaw
Rockin jeep
 
wushaw's Avatar
2000 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jan 2007
Location: Texas
Posts: 8,165
Check all your large cable connections, it sounds like your loosing contact when under a load.
wushaw is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome