post #1 of Old 02-21-2012, 08:43 AM Thread Starter
shagoneer
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
1984 grand wagoneer 4 wheel drive wont engage

Have a 1984 grand wagoneer with the vacuum 4x4 switch. Four wheel drive would engage when I first bought it six months ago and now it will not. Any ideas on how to troubleshoot this problem? What are some easy things I can check first? Thanks.

shagoneer is offline  
post #2 of Old 02-29-2012, 07:33 PM
leafs13
Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 28
I had similar issues with mine. The first thing to do is check all the vacuum lines and make sure they're not dry rotted. While your at it make sure the wire from the transfer case to the dash light is attached. 90% chance it's one of those.
leafs13 is offline  
post #3 of Old 03-26-2012, 11:40 PM
katdad101
Registered User
1989 FSJ Wagoneer 
 
Join Date: Mar 2012
Location: Lexington
Posts: 44
Having the same issue with my 89 woody..light on dash works..replacing all the vacuum lines now..WHEW!!
katdad101 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome