Usb problems - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 06-06-2013, 07:08 PM Thread Starter
louieslaw
Registered User
2012 JK Wrangler 
 
Join Date: Jun 2013
Location: evansville
Posts: 1
Usb problems

I keep having the same problems whenever I plug my Ipod into the USB port in the armrest.
1. When I push skip it won't play that song, but if I press it again, it will play the next song.
2. It will skip that last few seconds (or up to a minute) at the end of a song (happens on all the songs)
How do I fix this?

I have used an AUX cable and it works perfectly fine, was just hoping to use the USB port so I wouldn't have to constantly look down at my Ipod and it's nicer to have it out of the way.

louieslaw is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome