temp gauge and tach not working, bypass? - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 04-24-2012, 11:16 AM Thread Starter
Registered User
1996 XJ Cherokee 
Join Date: Apr 2010
Location: columbia, PA
Posts: 484
temp gauge and tach not working, bypass?

so my tach went out a while back like 5 months, it still goes up to like 1000 but stays around there, will only go up to like 1500 when i am really flooring it., but she still runs and shifts fine. then my coolant gauge when wacky, flippin all over the place. then my engine went haha unrelated issues. got used engine put in, tach still didnt work but temp worked for a little then started actin up again. then i pulled the ins cluster cleaned it all and nothing worked, well i fixed that it was a black box that needed to be plugged back in next to my fuse box by the kick panel. but my tach and temp gauges still no work. all fuses fine, grounds fine, except i dont have one behind the kick panel, the ground screw is there but no wire and i dont see any loose wires anywhere. is this needed for the gauges if not could i try rerunning wires frm the temp senso to the dash and for the tach? if so have any clue where to start?

heepinforChrist is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
need help with new temp gauge willyb8 Audio, CB & Ham Radios, GPS, & Electrical 15 04-05-2009 11:37 AM
92 laredo speed/tach/fuel guage not working? ChucksJeep Audio, CB & Ham Radios, GPS, & Electrical 2 02-24-2008 08:54 AM
temp. gauge not working. . .'91 6cyl H.O. Matt Graham Engines & Drivetrain 6 01-02-2008 06:05 PM
new temp gauge mike4089 Engines & Drivetrain 4 11-24-2005 10:22 AM
temp gauge blackjeep Engines & Drivetrain 0 07-02-2002 01:09 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome