Temp Gauge not working - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > General Technical Discussions > Electrical, Audio, GPS, & 2-Way Radio > Temp Gauge not working

Introducing MONSTALINER™ UV Permanent DIY Roll On Bed LineToxic Brakes - 3000 PSI Braided Stainless Steel Brake LineCess Recovery Gear Snatch Tow Strap OffRoad @ ROCKRIDGE4WD

Reply
Unread 02-04-2013, 11:35 AM   #1
CKK1
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Jan 2012
Location: Crystal City, Mo
Posts: 5
Temp Gauge not working

I have a 2000 Jeep Cherokee Sport with a 4.0 engine (not 4WD) the engine is new (replaced a year ago), and the radiator is new. It has 130000 miles on odometer, but about 9000 on the new motor. The temp gauge will get up to running temp and then it will move all the way down like to to where it is normally at when we first start it up in the morning. It will stay below the 100 mark for a while then it tries to come up to just below 210 and then it goes back down and it might stay there for a 5 minutes and then go back up. Any ideas on what could be wrong. Let me know if you need for info.

Thank you
Cathy

CKK1 is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.