Stereo/Nav System lights are gone.. - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 06-08-2014, 12:01 PM Thread Starter
vazqueztin
Registered User
2012 KK Liberty 
 
Join Date: Jun 2014
Location: San Diego
Posts: 1
Stereo/Nav System lights are gone..

Hi. This just happened this morning. I turned on the engine and the radio was on but the screen is completely black, I mean, no light at all ! If I touch the screen I can hear I am accessing the navigation system and other options, but the screen is completely dark. Any ideas of what could be happening here?
I have a 2012 Jeep Liberty and I haven't had any issues until now..
Thank you for your help!
JV

vazqueztin is offline  
Reply

Tags
liberty , lights , radio , stereo

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome