help please. man my heat went out 97zj limited - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 9 Old 02-10-2014, 03:52 AM Thread Starter
zeejay97
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Location: pekin
Posts: 22
Ok so the other day i had to stuff some tools up front with me in passenger floor board. Well it knocked or pulled something loose n my heat stopped i went around there n wiggled some wires under the glovebox n it kicked back on. An hour later it stopped again, now no wiggle is helping it come come back on .and its cold as hell out here. I have a 97 limited zj with the climate control. All my heater instruments are on and seem like they are trying to work so i think its the blower.. does same when i try a/c. Also when im going on the highway iget alittle forced heat through my vents if i turn it on

zeejay97 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 Old 02-10-2014, 10:34 AM Thread Starter
zeejay97
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Location: pekin
Posts: 22
Can anyone help please? Its freezing here!!
zeejay97 is offline  
post #3 of 9 Old 02-10-2014, 10:38 AM
maestro89
Registered User
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2012
Location: Hartford
Posts: 190
Sounds like a wiring issue.. No fun.. But maybe you could start by checking if the blower motor works
maestro89 is offline  
post #4 of 9 Old 02-10-2014, 10:39 AM Thread Starter
zeejay97
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Location: pekin
Posts: 22
Well right now it isnt working. How can i check it?
zeejay97 is offline  
post #5 of 9 Old 02-10-2014, 10:57 AM Thread Starter
zeejay97
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Location: pekin
Posts: 22
Anyone? I have to drive an hour soon its so cold out lol
zeejay97 is offline  
post #6 of 9 Old 02-10-2014, 12:20 PM Thread Starter
zeejay97
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Location: pekin
Posts: 22
Bump!! Someone help me out here damn...
zeejay97 is offline  
post #7 of 9 Old 02-10-2014, 07:43 PM Thread Starter
zeejay97
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Location: pekin
Posts: 22
Thanks for all the help jeepforum.. PSSH!! Im still freezing
zeejay97 is offline  
post #8 of 9 Old 02-11-2014, 09:54 AM Thread Starter
zeejay97
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Location: pekin
Posts: 22
BUMP try this again.. so glad i wasted 20 bucks on a forum that has been NO help.
zeejay97 is offline  
post #9 of 9 Old 10-03-2014, 05:51 PM
maestro89
Registered User
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2012
Location: Hartford
Posts: 190
Sorry. You'd have to access the motor and disconnect it, touch it to the battery quickly and see if it runs. I'd also double check all the connections but I'm sure you did that
maestro89 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome