Heater, wiper blades, and radio. - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-09-2014, 10:31 AM Thread Starter
92briarwood
Registered User
1992 XJ Cherokee 
 
Join Date: Oct 2013
Location: Arcadia
Posts: 52
Heater, wiper blades, and radio.

I'm trying to figure out why all three of these aren't working. It started when I replaced my lock cylinder. They worked fine before I did that and now the don't work. I checked fuses and all of them are fine. Any info would help.

92briarwood is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-11-2014, 07:20 PM
archerro
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Location: College Station
Posts: 9
How did you check them? Just looking at a fuse can be very deceiving. If you don't have a multimeter to check the voltage at each side of the fuse for that circuit, then just go ahead and replace it anyways and see if that fixes your problem.
archerro is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome