post #1 of Old 12-03-2013, 09:11 AM Thread Starter
Busch2fan
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Mar 2008
Location: Temperance, mi
Posts: 187
GPS VOLUME for Mygig Uconnect sys

The volume after 5 years is so low i can't hear it. I have adjusted the vol thru the menu and when hitting the test button it is very loud. I save the setting but when using the GPS the volume again is very low. And it doesn't seem to matter how high or low the volume is on the radio. I have never upgraded the maps or GPS software. It just isn't worth the $250 rip off. I have an offer at $150 but if it doesn't fix the vol why bother.
The veh is a '08 KK

Busch2fan is offline  
post #2 of Old 12-03-2013, 02:39 PM Thread Starter
Busch2fan
Registered User
2008 KK Liberty 
 
Join Date: Mar 2008
Location: Temperance, mi
Posts: 187
Well Duh!!!! Vol okay. I need to pay better attention to what i'm reading. I was adjusting the vol for the Uconnect phone sys. There is a different vol for the GPS.
Busch2fan is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome