Brake light not working - bulb NOT burnt out? -

LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-24-2013, 07:51 AM Thread Starter
Registered User
2013 JK Wrangler 
Join Date: Dec 2012
Location: Houston
Posts: 5
Brake light not working - bulb NOT burnt out?

EVIC message popped up on the dash that the left rear brake light/turn signal has stopped working.

The running light still operates, but the brake/turn signal lamp does not.

Okay - easy to fix with a new bulb.......

Replaced with a new bulb - not working??

Took the operational running light bulb and inserted it into the brake/turn signal - not working??

Right rear (and 3rd brake light) still operating fine.

Other than the dreaded 'loose ground' scenario, any ideas??????

LR95S97 is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome