post #1 of Old 12-01-2013, 04:41 AM Thread Starter
bond
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Location: tourbes
Posts: 2
battery and computer issue

Hi I have been having problems with a drain on the battery which as yet I have been unable to find the cause of and so have been disconnecting the battery. I have noticed the transmission occassionally slips in low gears and the engine is sounding rough on start up. I was just wondering if this could be due to me disconnecting the battery and upsetting the computer and also will this cause damage if I keep doing this? thanks

bond is offline  
post #2 of Old 12-02-2013, 02:46 PM
dmwade05
Registered User
 
Join Date: Nov 2013
Location: lynchburg
Posts: 7
I have the same trouble with the battery drainage.. I dont know if this will help.. but we found that all the accessories were staying on at all times.. we haven't been able to fix the problem yet.. we replaced the ignition switch and checked the wires in the driver door jam. Am going to check the body control module next and if that doesn't work then the only other option that I know of is to check my driver and passenger door module. Like I said I dont know if this will help or not. But wanted to sure share what I had found, and if I find out the solution I will definitely let you know!
dmwade05 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome