Alpine CDE-122 subwoofer issue - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > General Technical Discussions > Electrical, Audio, GPS, & 2-Way Radio > Alpine CDE-122 subwoofer issue

Introducing MONSTALINER™ UV Permanent DIY Roll On Bed LineRubicon Express Suspensions from CCOR 706-207-4140Smittybilt Hard Tops @ Oconee Off-Road! 706-534-9955

Reply
Unread 10-14-2013, 02:28 PM   #1
deeznuts27
Registered User
2006 TJ Wrangler 
 
Join Date: Oct 2013
Location: Beachwood, New Jersey
Posts: 1
Alpine CDE-122 subwoofer issue

Bought my TJ with an Alpine CDE-122 head unit and I just replaced the subwoofer in the stock box but the SW only works when the head unit is in Tuner mode. The speakers still work in every other mode but the only time the SW kicks in is when the unit is in Tuner mode. HELP!!

deeznuts27 is offline   Reply With Quote
Unread 10-15-2013, 08:54 PM   #2
gily25
Registered User
2005 TJ Wrangler 
 
Join Date: Mar 2008
Location: CT
Posts: 3,260
Change your remote wire to the"other blue wire" there are pics here if you search.
__________________
iPhone app user; excuse typos...thanx.
gily25 is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.