post #1 of Old 05-11-2013, 07:41 PM Thread Starter
Rio42
Registered User
1995 YJ Wrangler 
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
95 YJ Stereo Problems

Alright, doing my first bit of car audio work here, so bare with me.

I got this newfangled head unit (Boss 612ua), simply because I was fed up with my old stock one eating all of my good cassettes. Stock unit came off easy, I got a wiring diagram and was about to wire up the new one...when I realized that the colors in no way matched- the ones from the harness to the speakers. If I had to guess, the Previous Owner did some "special" wiring, since there is new electrical tape around before the harness connects to the head unit. None of them matched on either end. Not a problem, I figured I would just check each one and see what worked.
After a few hours of goofing around with it , I got the new head unit to turn on, and play through one speaker. I got a second, then the whole thing...stopped. New head unit still turns on, but none of the speakers work Did my messing around somehow kill all the speakers? Remember, I have no idea which wires are which speakers too.

Any help would be awesome, I'll have pics in the morning when I am less frustrated. Thanks.

-Z


Last edited by Rio42; 05-18-2013 at 08:11 AM.
Rio42 is offline  
Reply

Tags
speakers , stereo , wiring , YJ


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome