'01 Sahara- Stock fog lights and front drivers side blinker stopped working - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > General Technical Discussions > Electrical, Audio, GPS, & 2-Way Radio > '01 Sahara- Stock fog lights and front drivers side blinker stopped working

Premium LED Lighting by VISION X, Proudly sold at ROCKRIDGFS: Wrangler RGB Multicolor Fog Light LEDs: Awesome EffectCess Recovery Gear Snatch Tow Strap OffRoad @ ROCKRIDGE4WD

Reply
Unread 10-30-2012, 08:23 PM   #1
peteykix
Registered User
2001 TJ Wrangler 
 
Join Date: Dec 2008
Location: Newport Beach, Orange County
Posts: 6
'01 Sahara- Stock fog lights and front drivers side blinker stopped working

'01 Sahara- Stock fog lights and front driver's side blinker stopped working. They lights function just fine, and it is not a bulb issue. My blinker will start working arbitrarily but only for a short while then stop again. The fog lights will never turn on. I have tried putting in a different fuse, but that is not working. I am assuming there is a short somewhere in the wiring but electrical work is a little above my skill level. Any thoughts? Thanks for the help!

peteykix is offline   Reply With Quote
Unread 11-03-2012, 06:23 PM   #2
jeepcicle
Registered User
2004 LJ Wrangler 
 
Join Date: Dec 2010
Location: Fairfax, VA
Posts: 61
Quote:
Originally Posted by peteykix
'01 Sahara- Stock fog lights and front driver's side blinker stopped working. They lights function just fine, and it is not a bulb issue. My blinker will start working arbitrarily but only for a short while then stop again. The fog lights will never turn on. I have tried putting in a different fuse, but that is not working. I am assuming there is a short somewhere in the wiring but electrical work is a little above my skill level. Any thoughts? Thanks for the help!
Have you unplugged the fog lights and checked the voltage to make sure you are getting 12 V when your switch is on. If you don't have a multi-meter you can get a cheap one from radio shack. That's where I would start, if you don't have voltage there I would work backwards on the wiring checking voltages and see if you get 12 at some point in the wiring harness. If you do have 12 volts then it is from the connector to the light. How do you know it isn't a bulb problem?

Your fuse isn't blowing correct? Did this problem with the lights just start?
jeepcicle is offline   Reply With Quote
Unread 11-08-2012, 03:30 PM   #3
peteykix
Registered User
2001 TJ Wrangler 
 
Join Date: Dec 2008
Location: Newport Beach, Orange County
Posts: 6
thanks for the input. i checked the bulbs and they are fine and its not a fuse either. i am going to try using the multimeter and see how it goes. thanks again! ill post again when i solve the problem.
peteykix is offline   Reply With Quote




Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.