'03 Grand Cherokee Heater issue - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 01-23-2016, 08:14 AM Thread Starter
Registered User
2007 JK Wrangler 
Join Date: Dec 2010
Location: Olean
Posts: 85
'03 Grand Cherokee Heater issue

Hi again, my '03 4L, 170k, G-C Laredo, has had this on-again, off-again heat issue. Starts up and temp gauge goes up normally. But sometimes no heat at all coming through vents... Especially after not being run for a few days. Then after driving and shut off for a 1/2 hour start back up and drive, heat comes back, but goes cold then warm again while driving, then cold.... in 12 degree weather, it's maddening... It seems to work much better if I drive it everyday, but let it sit for a couple days, and no heat... Any help would be greatly appreciated, thanks...
I should add, that as far as I can tell, the radiator is always full...

MrMoparNY is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome