Won't run without giving it throttle - JeepForum.com

LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-15-2012, 05:52 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
Won't run without giving it throttle

Hi, just put a new piston in my 96 Grand Cherokee 4.0 (piston skirt failure) Put everything back together and it wouldn't run without giving it gas. It ran perfect before I tore it down. Got it put back together late last night so I haven't spent any time checking anything yet. I'm leaning towards a fuel issue because it's not backfiring or anything. Any help would be greatly appreciated. Thanks.

Jeremybradford is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 10-15-2012, 05:21 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
Never mind. Cleaned out the IAC valve when I got home. Running like a top so far. I'm quite pleased with myself ;-)
Jeremybradford is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome