V8 350 not starting - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 08-19-2015, 07:26 PM Thread Starter
bigredyj
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: landenberg
Posts: 17
V8 350 not starting

I out a olds 350 in my yj and I'm currently trying to get the original yj igniton source to work with the 350 starter....I'm currently at a stand still. I found a 12v source at only pits out 12v when the key is turned to start, as if it were to crank the motor. When I run this wire to my startier and connect it to the S terminal on the solenoid nothing happens. I've bypassed this wire just to test the system an starter turns on and spins healthy. Any idea why the wire from the original jeep igntion is putting out 12v but won't turn my starter ? Help is needed!!!!! Thanks

bigredyj is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome