used engine - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 03-20-2013, 10:26 AM Thread Starter
leemcdubb
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: monessen
Posts: 1
used engine

We have a 2006 jeep liberty sport. We just replaced the engine(I blew the original on, by not changeing oil) we payed the man across the street, who has changed many engines, and he got us a used engine, with a warranty. It fired right up, but wen my fiance went to start it this morning, it wouldn't start. When you try starting it, there is nothing. The lights work, radio comes on, but doesn't fire up. Also when you leave the key forward, and let it sit the check engine light flashes 5 times, then stays on!!! Any suggestions??

leemcdubb is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome