Takes a second or sometimes 2 to get the auto trans engaged. - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 04-30-2012, 11:57 AM Thread Starter
Lot
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Takes a second or sometimes 2 to get the auto trans engaged.

Hi ! I have a Jeep Cherokee sport yr 2000 with auto transmission that is having problems with having a 1 to 2 seconds gap before the
Transmission engages. This happens most of the time when I do a full stop and then the gap happens when I step on the gas.
Do I need a new transmission or any thing I need to check? Oil trans is good.

Thanks!
Lot

Lot is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome