rough idle in drive only? -
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back > General Technical Discussions > Engines & Drivetrain > rough idle in drive only?

Black Friday Sales Continue!FS: Wranger BRIGHT License Plate LED! Just $3! Great value6th annual beat your wife to the credit cards sale!!

Unread 12-03-2011, 10:18 PM   #1
Registered User
Join Date: Apr 2010
Location: florida
Posts: 59
rough idle in drive only?

the car is a 94 chevy C2500 5.7 TBI 4l80e

the problem is rough idle at running temp in drive only in park or neutral its fine.

changed IAC valve and cleaned out its bore, changed o2 sensor, changed plugs, checked TPS with multi meter seamed fine, cleaned throttle body with toothbrush and cleaner, put in new coolant temp sensor.

any idea on what could be causing this??

southernjeep80 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools

Suggested Threads

Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.