oil pressure drop 98 tj 4.0 - JeepForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-03-2012, 08:24 PM Thread Starter
mrjusmc2171
Registered User
1998 TJ Wrangler 
 
Join Date: Aug 2012
Location: Stafford
Posts: 14
oil pressure drop 98 tj 4.0

I get a weird drop in oil pressure when at idle that I never noticed before. Motor has about 130k miles on it. Engine normally sits at 50psi, but after running for about 10-15 minutes will drop to 20-25 psi when at idle. Any ideas?

mrjusmc2171 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-03-2012, 08:31 PM
Showtime3492
Registered User
2000 XJ Cherokee 
 
Join Date: Jun 2010
Location: York
Posts: 961
Oil sending unit. when the motor gets warm they start to malfunction if they are going bad. Thats where i would start

--1998 XJ "Mater"- RIP

2000 XJ--- 4.6 stroker. Saved from the grave- everything swapped or modded. I hate this thing :)
Showtime3492 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome