"Jerking" when accelerating - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 04-05-2013, 10:44 AM Thread Starter
codynumber7
Registered User
1999 TJ Wrangler 
 
Join Date: May 2012
Posts: 29
"Jerking" when accelerating

My '99 Wrangler Sahara 4.0L manual trans. Has been "jerking" (bucking?) when I accelerate. (I don't know what else to call it) Anyways, I ran seafoam through it and put some techron in the tank in case it was the injectors, but that didn't help, so I replaced the crankshaft position sensor yesterday and reset the compute. That worked for about 5 minutes and now it's back to it's old ways. The problem is less noticeable, but I think that's because I cleared all the water out of the system that got in there when I was off roading the other day. Any ideas what this might be or how to fix it?

codynumber7 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome