ignition trouble - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > General Technical Discussions > Engines & Drivetrain > ignition trouble

1984-2001 Jeep Cherokee Rear Leaf Spring (4 Leaf) Pair1984-2001 Jeep Cherokee Front Upper & Lower Control ArSwag Off Road BIG-HIT TJ-YJ Rear Bumper

Reply
Unread 05-31-2012, 02:15 PM   #1
sam4dpd
Registered User
1972 CJ5 
 
Join Date: Apr 2012
Location: litchfield, NH
Posts: 6
ignition trouble

HI, hope some one can give me an idea here. I have a 72 cj5 with 304 and motorola alt. I am using a painless harness and every thing has gone well until alt system because they don't provide tech on that.

Alt system puts out 14.4 at 850 rpm with 22 amps. once battery is charged up the coil over heats and spark stops. I can run, no prob, on battery but not with alt hooked up. The motorola system doesn't call for ballast and every thing I read on it says same. The grounds all test good, alt, coil, points and distributer all new and didnt run bad at all when it runs just off battery.

Hope some one has some Ideas
thanks

sam4dpd is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.