fuel problems - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-16-2012, 08:07 PM Thread Starter
slickonetwo
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
fuel problems

Got bad gas dropped tank cleaned it out cleaned fuel pump assembly blew out lines put all back together wont start...fuel pump turns on with key tried on and off key cycle to prime system but have no pressure at fuel rail have spark will run a few seconds with starting fluid...over half tank of gas...fuel pumps out when line disconnected at pump dont know what to check now ...fuel filter clogged?

slickonetwo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-16-2012, 09:48 PM
jnicewan
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Dec 2010
Location: Norman
Posts: 2,348
Take line off before and after fuel filter, also try that at the fuel rail too. If you had bad fuel and cleaned all that stuff up then why didn't you replace the fuel filter. You should put a new filter on it for sure but might want to see if you are getting fuel to the filter first.
jnicewan is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome