CCJ-3A Distributor Problem? - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-06-2013, 11:24 AM Thread Starter
cxd101
Registered User
1952 CJ3A 
 
Join Date: Feb 2013
Location: Nescopeck
Posts: 1
CCJ-3A Distributor Problem?

I took my CJ-3A over to my buddy, who replaced the major gaskets and seals etc. After putting the engine back together, the engine will run well sometimes, and not others. Last night he told me that when he pushes down on the distributor, it seems to run better and will idle for some time. Just when he thinks it's ready to go, it stalls and will not start. He's tried to tighten down the distributor bolts several times. The problem keeps coming back. Any ideas or toughts on what might be wrong?

Thanks, Chris

cxd101 is offline  
Reply

Tags
distributor , stalling , willys

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome