egine won't turn -

LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-06-2013, 05:50 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Oct 2013
Location: holbrook
Posts: 1
egine won't turn

Hi guys new to the jeep sence just bought a 91 wrangler. Needed new exhaust mainfold and water pump. No problem accomplished both between yesterday and today. Started it up anh took it for a short ride all seemed good went home shut off and had dinner. Wanted to get something from the store when i went to start it it was skwelling like a pig. Reved it a couple of times nothing high and sound did not go away. Shut it off thought the altnator went but it seems good. Now it will not start , i have power to all electric but engine will not turn over. Just turn the key and nothing.
I did find that i forgot to make an electrical connection from the fuel rail electrical harness to the plug underneath the motor. Plugged that in and still nothing. Any help would be appreciated thanks in advance


emilekm is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 10-07-2013, 03:51 PM
Registered User
Join Date: Oct 2013
Posts: 9
Hi could you ensure that the serpentine belt was routed correctly after the water pump change please?
yogi22 is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome