wont start help!!!! stuck on highway!!! - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > ZJ Grand Cherokee Forum > wont start help!!!! stuck on highway!!!

1989 Jeep Wrangler Clutch Kit with Slave Cylinder for L6 41987-1995 Jeep Wrangler Mirror Manual Folding Pair1987-1989 Jeep Wrangler Brake Pad & Rotor Kit Semi-Met

Reply
Unread 07-08-2015, 06:46 PM   #1
95grandzjgrand
Registered User
 
Join Date: Jun 2015
Location: staten island, ny
Posts: 4
wont start help!!!! stuck on highway!!!

had an issue with the fuel pump in my 97 zj Laredo 4.0. replaced it and it ran great for a few days. now she wont start. has good pressure and all. when I get her running I try to keep it running but she stalls. if I keep my foot on the gas while shes running she back fires then shuts off. crank sensor ? don't really have the money to replace every sensor in the car till I figure it out. a quick response would help. im kinda stuck on the side of the highway at the moment ... THANKS

95grandzjgrand is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-08-2015, 11:01 PM   #2
Bodybuilder21
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Jan 2007
Location: PA
Posts: 547
Quote:
Originally Posted by 95grandzjgrand View Post
had an issue with the fuel pump in my 97 zj Laredo 4.0. replaced it and it ran great for a few days. now she wont start. has good pressure and all. when I get her running I try to keep it running but she stalls. if I keep my foot on the gas while shes running she back fires then shuts off. crank sensor ? don't really have the money to replace every sensor in the car till I figure it out. a quick response would help. im kinda stuck on the side of the highway at the moment ... THANKS
sounds like either crankshaft positioner sensor or an 02 sensor
__________________
-96' zj -DD
-04' honda cbr 600rr -DD
-01' bmw 328i..5spd-gone
-99' xj..5spd-totaled
Bodybuilder21 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 07-09-2015, 12:43 AM   #3
PolkaPower
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: Aug 2011
Location: The Abyss, Italy
Posts: 18,056
Check the battery cables and make sure they are clean and tight too. Does it have a good charge?
PolkaPower is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools






Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.