VIC "coolant sensor bad" - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 Old 06-18-2011, 02:25 AM Thread Starter
Travis873o
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: May 2008
Location: Detroit
Posts: 941
VIC "coolant sensor bad"

So i've been getting "Coolant Sensor Bad" on and off for the past month or so. Is this referring to the level sensor or the temp sensor? is this a common problem? any specific fix?


FOR SALE: ZJ 231 bezel. 5.9 ZJ sound bar. 5.9 ZJ electric cooling fan w/ wiring/sensors/relays
Travis873o is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-18-2011, 02:26 AM
Yekknom
Registered User
1994 ZJ 
 
Join Date: Mar 2011
Location: vancouver
Posts: 59
the sensor is the level thing in the overflow tank. you can switch it out or try cleaning the connectors
Yekknom is offline  
post #3 of 3 Old 06-18-2011, 08:16 AM
5.9 ANDY
zj tractor
 
5.9 ANDY's Avatar
1998 ZJ 
 
Join Date: Jun 2007
Location: southern afganistan
Posts: 5,227
yea, mine is doing the same....mabe some day ill fix it.

hard working private first class in the United States Marine Corps.

Quote:
Originally Posted by shift_grind View Post
It's threads like this that make me wonder why people lift there jeeps
its comments like this that make me wonder why some people are jerks.

build thread:http://www.jeepforum.com/forum/f197/...ndard-1056365/
5.9 ANDY is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Jeep Forums Replies Last Post
"Coolant Sensor Bad" FINALLY FIXED!!!! phild328 ZJ Grand Cherokee Forum 139 02-08-2016 08:17 AM
"Coolant Sensor is bad" jhillstead ZJ Grand Cherokee Forum 4 07-02-2009 10:18 PM
"Coolant Sensor Bad" seth586 ZJ Grand Cherokee Forum 5 06-21-2007 11:35 AM
"Coolant Sensor Bad"?? on '96 ZJ 5.2 oneillsean ZJ Grand Cherokee Forum 16 09-17-2006 12:14 PM
"Coolant sensor bad" Rock1127 ZJ Grand Cherokee Forum 1 10-01-2005 09:17 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome