post #1 of Old 09-13-2013, 04:01 PM Thread Starter
accord23
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: Jun 2010
Location: Moncton
Posts: 159
TURNING SIGNALS Not blinking??? HELP..

I noticed today that my Left Turning signal would come on but was not flashing.
The right one would at times flash and sometimes it would just be solid green on the dashboard.

accord23 is offline  
post #2 of Old 09-13-2013, 04:06 PM
NinetySevenZJay
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 50
you need a new turn signal flasher. mines doing the same thing but I have yet to grab one from the junkyard (from what I read on here the ones auto parts stores sell don't work correctly for some reason)
NinetySevenZJay is offline  
post #3 of Old 09-13-2013, 04:12 PM Thread Starter
accord23
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: Jun 2010
Location: Moncton
Posts: 159
where is the signal flasher located at?
accord23 is offline  
post #4 of Old 09-13-2013, 04:16 PM
NinetySevenZJay
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 50
although now I cant find the thread I read it in. it should be located either above your brake pedal or by the glove box. just turn on the turn signals if you can and follow the noise. if turn signals wont work use the hazards. the two flashers are right next to each other. should be silver cylinder looking things.
NinetySevenZJay is offline  
post #5 of Old 09-13-2013, 04:20 PM
NinetySevenZJay
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 50
Quote:
Originally Posted by NinetySevenZJay View Post
(from what I read on here the ones auto parts stores sell don't work correctly for some reason)
Quote:
Originally Posted by NinetySevenZJay View Post
although now I cant find the thread I read it in.
I think it was because the ones they sell are two-in-one types for signals and hazards. im sure someone else will confirm or deny
NinetySevenZJay is offline  
post #6 of Old 09-13-2013, 04:22 PM Thread Starter
accord23
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: Jun 2010
Location: Moncton
Posts: 159
thanks...
accord23 is offline  
post #7 of Old 09-13-2013, 05:48 PM
dave_dj1
Registered User
2001 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jun 2006
Location: shushan, ny
Posts: 894
My turn signals wouldn't work at all today! I'm going to check the fuses tomorrow, funny thing is, they work when they feel like it!
I tried searching and only came up with about 4 threads that didn't really seem to solve anything. Anyone got the answer?
thanks,
dave

www.rok-freekz.com
Wheel it like ya stole it!
dave_dj1 is offline  
post #8 of Old 09-13-2013, 06:09 PM
NinetySevenZJay
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 50
Quote:
Originally Posted by dave_dj1 View Post
my turn signals wouldn't work at all today! I'm going to check the fuses tomorrow, funny thing is, they work when they feel like it!
I tried searching and only came up with about 4 threads that didn't really seem to solve anything. Anyone got the answer?
Thanks,
dave
turn. signal. flasher.
NinetySevenZJay is offline  
post #9 of Old 09-13-2013, 06:28 PM
dave_dj1
Registered User
2001 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jun 2006
Location: shushan, ny
Posts: 894
I'll try that but the 4 ways work fine and the turn signals work occasionally.

www.rok-freekz.com
Wheel it like ya stole it!
dave_dj1 is offline  
post #10 of Old 09-14-2013, 12:25 AM
NinetySevenZJay
Registered User
1996 ZJ 
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 50
turn signals and hazards are two separate flashers. if your hazards work then your hazard flasher is fine. if your turn signals don't work or only work occasionally, replace your turn signal flasher.
NinetySevenZJay is offline  
post #11 of Old 09-15-2013, 12:39 PM
dave_dj1
Registered User
2001 TJ Wrangler 
 
Join Date: Jun 2006
Location: shushan, ny
Posts: 894
Just to clarify, on my 94 the flasher is the same for the 4 ways and the turn signals. It's located under the glove box. This morning I had turn signals for a while and then they quit, I double checked all fuses, then I smacked the side of the dash and they started and quit. I pulled the flasher out and re installed it 3 times and they seem to be working fine. I just did a trip around town and so far so good. I'm thinking a bad/corroded connection where the flasher plugs in. Worst case I'll pick up a new flasher if I have problems again. Maybe a bad wire connection under the little panel the flasher is plugged into, we'll see.

www.rok-freekz.com
Wheel it like ya stole it!
dave_dj1 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome