post #1 of Old 10-21-2013, 12:47 AM Thread Starter
DiVito1012
Registered User
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 8
starts up but dies seconds later!

I have a 97' grand Cherokee Laredo with the 4.0l

My issue is that it drives fine but occasional driving it around for a day since I turn it off go in a store etc, I come back try to start it- it starts every time, but immediately shakes and shuts off! And will keep doing it every try! Now if I leave it for a while and come back it starts up with no problem, doesn't shake and drives around just fine like nothing ever happened! Please help!

DiVito1012 is offline  
post #2 of Old 10-21-2013, 07:10 AM
stormtroopzj98
Registered User
1998 ZJ 
 
Join Date: May 2013
Location: putnam
Posts: 53
Next time it happens check your fuel pressure. Could be the fuel pump.
stormtroopzj98 is offline  
post #3 of Old 10-21-2013, 07:44 AM
dnuccio
Registered User
1995 ZJ 
 
Join Date: Jul 2012
Location: Phoenix
Posts: 3,483
Could be the security system

Reliability is relative
R.I.P. Ratmonkey
dnuccio is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome