post #1 of Old 04-07-2013, 03:31 PM Thread Starter
cgcarpenter
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jul 2012
Location: west covina
Posts: 757
Stalling problem has me stumped

So this is very difficult to diagnose. As it doesn't happen enough or consistently enough to trace it down.
But I when I stall it just cuts out. At a stop light when I'm driving... Accelerating or decelerating doesn't matter.
And some times if I keep rolling it will start right back up. Like fuel or air or something is completely cut off and then comes back.
When I stall all electrical stays on but my power steering and stuff goes out.
Also when it stalls sometimes it will smell like its getting way to much fuel.

Fuel filter? Leaky injector? CPS? iac?
So what do you guys think. I don't want to start throwing 50 sensors at it so any help would be great.

cgcarpenter is offline  
post #2 of Old 04-07-2013, 03:46 PM Thread Starter
cgcarpenter
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jul 2012
Location: west covina
Posts: 757
My idle also seems to be fine...
cgcarpenter is offline  
post #3 of Old 04-07-2013, 08:10 PM
ZeeJay1997
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8,549
Click the green link in my sig. It's a process of elimination.
ZeeJay1997 is online now  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome