Something wrong with my forum -

LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 07-16-2014, 05:25 PM Thread Starter
Registered User
1998 ZJ 
Join Date: Apr 2014
Location: Cape Coral
Posts: 192
Something wrong with my forum

Lol. Every time I was clicking zj forum I was going into the vendor forum for some reason. I apologize to the vendors for telling them to stop spamming the forum. I don't know why it keeps doing this.

dodge16vrt is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 Old 07-16-2014, 08:10 PM
Registered User
1998 ZJ 
Join Date: Mar 2014
Posts: 315
wow that's weird?!

98 4.0, 33s, 4" zone coils, IRO front double shear tb, IRO rear tb, JKS discos, crager v-5s, steering gear brace, Rustys fuel tank skid, front ADDCO sway bar, IRO "OTK" steering.
merc07 is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome