Runs bad & wants to stall until it warms up - JeepForum.com

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 04-01-2013, 08:04 PM Thread Starter
ESUBOSTON
Registered User
1998 XJ Cherokee 
 
Join Date: Feb 2012
Location: FREETOWN
Posts: 24
Runs bad & wants to stall until it warms up

Making some progress with the jeep...after about 1 minute from start up she will run really bad and won't take gas almost stalling out. Then at about 125 on the temp meter or while warming up, it will clear up and runs great. I think it may be the heat sensor on the termostate cover. How do I replace it and how do I get the wire clip off the sensor? Thanks

ESUBOSTON is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.



Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome