Rough Idle... again - JeepForum.com
Search  
Sign Up   Today's Posts
User: Pass: Remember?
Advertise Here
Jeep Home Jeep Forum Jeep Classifieds Jeep Registry JeepSpace Jeep Reviews Jeep Gallery Jeep Clubs Jeep Groups Jeep Videos Jeep Events Jeep Articles
Go Back JeepForum.com > Models > Jeep Grand Cherokee & Commander Forums > ZJ Grand Cherokee Forum > Rough Idle... again

FS: Jeep Fog Light LED Bulbs! Several Brightness Options! ECGS Black Friday Sale!!Thanksgiving/Black Friday/Cyber Monday Deals at JeepinOutf

Reply
Unread 03-05-2006, 04:19 PM   #1
Derek33
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mass
Posts: 1,691
Rough Idle... again

Just recently i have noticed a rough idle. It started one day after my rpms continued to drop low and fluctuate during stops.

It wasnt 3 or 4 months ago that i installed the kolak ignition kit. what could be causing this poor idle?

any possiblity exhaust leaks have a contribution?

thanks

Derek33 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-05-2006, 04:21 PM   #2
10achik
I ate what?
 
10achik's Avatar
1999 WJ 
 
Join Date: Sep 2003
Location: STL (IL side)
Posts: 8,341
Did you clean your IAC and or TB, could be really dirty.
__________________
Ken

99 GC Limited - 4.7L HO V8, 6.5" IRO HC LA lift, F&R D44s locked & trussed, 242HD, IRO TC Skid, KMA Bumper, 35's
2006 Saturn Redline -2.0L Eaton supercharged I4, GMPP Stage 2, Custom Tune, AEM CAI, Ebiach Pro Kit w/ swaybars, EVO Ventus V12s (13.76 @ 103.85)
2006 Pontiac G6 GTP
2012 Nissan Juke - (hers)
2000 SV650 - naked, integrated tail light, sliders, corbin, pilot roads, RK chain & sprokets, D&D full exhaust, FactoryPro Stage I jet kit, +4 Ignition Advancer, Barnett race clutch
2006 Triumph America 900 - Full Dresser

January 2009 Grand Cherokee of the Month (GCOTM)
10achik is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Unread 03-05-2006, 04:25 PM   #3
Derek33
Registered User
1997 ZJ 
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mass
Posts: 1,691
it wasnt too long ago i checked my sensors in my tb, everything appeared to be just fine.
Derek33 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the JeepForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid e-mail address for yourself.
Note: All free e-mails have been banned due to mis-use. (Yahoo, Gmail, Hotmail, etc.)
Don't have a non-free e-mail address? Click here for a solution: Manual Account Creation
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools


Suggested Threads





Jeep, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, and other models are copyrighted and trademarked to Jeep/Chrysler Corporation. JeepForum.com is not in any way associated with Jeep or the Chrysler Corp.